Van het Vinden van een Baan tot Je Thuis Voelen in Nederland

De Stappen voor Buitenlandse Werknemers in de Tuinbouw en Landbouw

Als je uit een ander land komt en wilt werken in de Nederlandse tuinbouw of landbouw, lijkt dat misschien ingewikkeld. Maar maak je geen zorgen, we zullen je de stappen uitleggen, van het moment dat je een vacature ziet tot het opbouwen van een sociaal leven in Nederland.

1. Vacature Op Social Media in Turkije

Het begint met het vinden van een baan die je leuk vindt. Onze vacatures worden vaak gedeeld op social media zoals Facebook. Je ziet de baan en denkt dat het iets voor jou is.

2. Online Solliciteren Via de Computer

Je kunt op de baan solliciteren via je computer. Je hebt een gesprek met onze mensen in Nederland via videochat, zoals Zoom of Facetime. Zo kunnen ze zien of je geschikt bent voor de baan.

3. Reis Plannen en Ophalen in Nederland

Als we je aannemen maken we plannen voor je reis naar Nederland. Iemand komt je ophalen en brengt je naar Wateringen.

4. Ontvangst in Nederland en Inschrijven

Als je aankomt in Nederland word je begroet door onze medewerker. Ze helpen je met inschrijven en leggen uit hoe de alles werkt.

5. Huisvesting Regelen

Je hebt een plek nodig om te wonen. We brengen je naar een huis waar je kunt wonen.

6. Volgende Dag Naar Werk met Speciaal Vervoer

De volgende dag brengen we je naar je nieuwe werkplek met speciaal vervoer. Met de auto, fiets of met een chauffeur, afhankelijk van waar je werkt. Daar word je voorgesteld aan je nieuwe collega's en krijg je uitleg over wat je moet doen. Ze helpen je met alles wat je moet weten.

7. Loon en Salaris

Iedereen werkt om geld te verdienen. Nadat je een BSN nummer hebt gekregen en een bankrekening nummer heeft geopend krijgt u regelmatig iedere vrijdag uw loon uitbetaald

8. Nieuwe Vrienden Maken en Sociaal Leven Opbouwen

Het leven draait niet alleen om werken. Je kunt nieuwe mensen ontmoeten en vrienden maken in Nederland. Je hebt ook tijd om de Nederlandse cultuur te leren kennen.De reis naar werken in Nederland kan spannend en avontuurlijk zijn. Onthoud dat er altijd mensen zijn om je te helpen bij elke stap. Nederland kijkt ernaar uit om jou te verwelkomen en jouw bijdrage te verwelkomen in de groeiende landbouwgemeenschap. Wij zijn er om je te ondersteunen. Heb je vragen of interesse? Neem gerust contact met ons op!