De vele voordelen van werken bij Detaconcept

Welkom bij Detaconcept, dé partner voor jouw baan in de Bloemen, Tuinbouw en Agrarische sector en in de in- en ompak van groente en fruit. Bij ons staan jouw ambities en welzijn centraal. Ontdek waarom het werken bij Detaconcept een slimme keuze is voor jouw professionele groei en persoonlijk welzijn.

De voordelen van werken bij DetaConcept

Bij Detaconcept begrijpen we dat een baan niet alleen over werk gaat, maar ook over de kwaliteit van leven. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan voordelen en faciliteiten samengesteld om jouw werkleven zo aangenaam en productief mogelijk te maken.

Transport

Wij zorgen dat je er komt!

Maak je geen zorgen over de dagelijkse reis naar je werkplek. Bij Detaconcept nemen wij de zorgen rondom transport uit handen. Wij zorgen voor betrouwbare en comfortabele transportopties, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw werk. En als je een auto van Deta bestuurt dat wil zeggen dat je collega’s ophaalt en met die collega’s naar het werk rijd. Als chauffeur krijg je daarvoor tevens een vergoeding.

Huisvesting

Een comfortabel thuis

Bij Detaconcept begrijpen we dat verhuizen voor werk uitdagend kan zijn. Daarom bieden we ondersteuning bij het vinden van geschikte huisvesting, zodat je een comfortabel thuis hebt terwijl je je inzet voor de sector waarin jij werkt.

Kleding

Altijd veilig en comfortabel werken

In de agrarische sector is de juiste kleding van essentieel belang. Bij Detaconcept voorzien we je van hoogwaardige T-shirts, jassen en schoenen, zodat je veilig en comfortabel kunt werken, ongeacht de omstandigheden.

Collega's

Leuke collega's

Bij Detaconcept zijn we een hechte gemeenschap van gepassioneerde medewerkers. Je zult merken dat werken hier niet alleen lonend is vanwege de taken die je uitvoert, maar ook vanwege de contacten die je opbouwt met je collega's. Samenwerken is hier niet alleen een doel, maar ook een plezier.

Salaris

Een marktconform salaris

Bij Detaconcept waarderen we jouw inzet en expertise. Daarom bieden we competitieve salarissen die recht doen aan jouw vaardigheden en ervaring in de sector. We streven ernaar om jouw harde werk te belonen en je financiële zekerheid te bieden.

Verzekering

Een goede verzekering

Jouw welzijn staat bij ons voorop. Daarom bieden we een goede verzekering om ervoor te zorgen dat jij en je gezin beschermd zijn tegen onvoorziene omstandigheden. We nemen de zorg voor jouw veiligheid serieus.

10% korting

bij Alfa Supermarkt

Detaconcept medewerkers krijgen 10% korting bij Alfa Supermarkt in Den Haag. Profiteer van besparingen op dagelijkse uitgaven en ontdek de kwaliteitsproducten en verse assortiment. Jouw exclusieve korting maakt boodschappen doen leuker en voordeliger.

Wil je direct aan de slag bij Detaconcept?

Bij Detaconcept geloven we dat jouw succes ons succes is. Sluit je aan bij ons team en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan een bloeiende toekomst in de Bloemen, Tuinbouw en Agrarische sector. Samenwerken, groeien en genieten van de voordelen van werken bij Detaconcept.

Bekijk vacatures

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een gesprek of meer informatie? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!